Halong Bay - Vietnam
Halong Bay - Vietnam
Rebak Marina - Langkawi
Rebak Marina - Langkawi
Bora Bora
Bora Bora

 

 zie "contact" 

 

aantal bezoekers

000544646

  

Giggles' website           

alle dagen van de week

 

20984448nieuws vauit de hangmat - kopie.jpg

Griekenland: haulout bij Olympic Marina, Lavrion

 
 
"met de neus eerst naar binnenvaren" ... er komt iemand helemaal speciaal voor naar de boot om ons dat te vertellen ... het maakt niet uit wat Ben er met argumenten tegen inbrengt of zegt, dat hij altijd eerst met z'n kont naar binnen moet, het is en blijft "bow first, sir" ...


Volgens afspraak zijn we om 09 uur op deez' stralende maandagmorgen bij de hijskraan, neus eerst, natuurlijk en wat denk je? moeten we tch omdraaien, zucht, iemand op de kant krijgt een preek van de baas ...

Uiteraard komt alles goed, 4 mannen pakken de lijnen aan en in no time hangt Giggles in de schommel ...


De aangroei is minimaal, hooguit een klein sikje onderaan de kiel en wat pokken en schelpjes rond het roerblad ... niet dat een onderbeurtje niet nodig zou zijn, integendeel, het is heel hard nodig, maar toch, we zijn niet ontevreden ... de hogedrukspuit gaat er op en pokken, schelpjes en sikje verdwijnen als sneeuw voor de zon ...

Fenders en lijnen worden snel opgeruimd, het is tijd voor een kop koffie, alle schakelaars gaan uit, snel nog boterhammen voor vanavond klaarmaken, een boterhamzakje met hagelslag mee voor het ontbijt morgenochtend in het hotel, dan loop ik terug naar de parkeerplaats en ga de auto ophalen ...

 
 
15.-: pita broodjes, tzatziki, frietjes, veel sla, tomaat en uienringen, 2 stokken kip, 2 stokken varkensvlees, 2 kebab (gehakt) en in de hoek van het bakje nog veel gyros ...We lunchen in Lavrion met een 2-persoons special, te veel, te lekker en dat voor een habbekrats, terug in het hotel is het heerlijk rusten na een tevreden ochtend ... tijd voor foto's en m'n laptop ...

Het resultaat zie je hier ...

Comments

 
 
 
 

 

Giggles in de Annabaai - de haveningang van Curaçao
Giggles in de Annabaai - de haveningang van Curaçao
Sunset in Darwin
Sunset in Darwin
het prachtig mooie, wit-blauwe Mikonos
het prachtig mooie, wit-blauwe Mikonos